onsdag 7. november 2012

Årets øl 2012?


I disse dager kåres ”Årets Øl 2012” .

 Årets Øl 2012 er et samarbeid mellom Apéritif, Ølakademiet og Drikkeglede. Bak Det Norske Måltid står Stiftelsen Norsk Matkultur som kårer Norges beste matråvarer i år for femte gang.Men, er det virkelig det mest foretrukne ølet i Norge, som kåres? Tross alt, er dette stort sett de ølsortene som bryggeriene selv sender inn og som så bedømmes av en fagjury samt at ”vanlig folk” får være med å stemme på sidene til Aperitiff. Og bra er jo det. Men,  viser de det ølet som folk flest foretrekker?
De fleste av de ølsortene som står på lista, har jeg aldri smakt. Dels for at de kommer fra noen mindre microbryggerier, dels for at man aldri kan få tak i dem i noen butikker eller vinmonopol. (Ikke for å kritisere microbryggeriene,) Så derfor, helt uvitenskapelig, hvilket øl er det du foretrekker og mener er det absolutt beste øllet i Norge?
Legg igjen en kommentar nederst og en liten begrunnelse. Resultatet vil bli publisert 6 januar , samme dag som de store gutta publiserer sitt resultat på den store TV 2-gallaen i Stavanger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar