fredag 12. oktober 2012

Arctic Beer

Jeg kan ikke noe for det, men jeg er veldig svak for Mack øl. Som regel er øl fra Mack velprodusert og velsmakende. Sammenlignet med f.eks Rignes, som smaker smør, så er det noe ekte over Mack.  Min favoritt som hverdagsøl, er Arctic Beer. Et lyst pilsnerøl som er meget lyst og har en gullgul farge. Aromaen er firsk, med en duft av blomst, humle og malt. Skummet er godt og en utrolig fin bitterhet som avslutning
Etter norske forhold, er Arctic Beer et billig øl og et øl hvor man virkelig får noe igjen for pengene.

Klass D, 4,7% alc.
I en skala på 6, får dette øl en sterk 5.

4 kommentarer:

 1. Jeg har en liten lidenskap for øl. Også for Mack som er bryggeriet i min hjemby og lager masse godt øl! Men Arctic syntes jeg smaker vondt! Det er rett og slett et lite godt øl.

  SvarSlett
  Svar
  1. Og sånn er vi forskjellig. Jeg synes Artic er en helt oki pilsnerøl. Enig med deg at Mack produserer en del annet øl som smaker veldig godt. Spesiellt en del du får fra mikrobryggeriet og som du kan kjøpe på Kjeller5

   Slett
 2. Mokrobryggeriet har brygget mye godt de siste årene. Yndlingens er krøkebær-stouten de hadde for et år siden.
  Brå rock har en egen tappekran for mikrobryggeriets midlertidige øl. Så pleier å smake de dær. Nå fortiden har de en IPA på kranen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Mikrobryggeriet til Mack lager mye spennende. Senest Judas Yeast som jeg synes var en "højdare". Likte også Nissefant, desverre får man den bare på noen utesteder i tromsø.
   Jeg har desverre aldri prøvd Krøkebær-stouten. Tydeligvis gikk jeg glipp av noe der. :)

   Slett